Werkzaamheden
HomeWerkzaamheden

Werkzaamheden

Werkzaamheden

Designwanden

Of u nu een klassieke woonboerderij, een luxe villa of een nieuwbouwhuis bewoont. Met onze producten komen alle wanden in uw woning tot leven. Met onze topkwaliteit decoratieve wandafwerkingen zorgt u niet alleen voor een bijzondere sfeer in huis, maar ook voor spraakmakende en eindeloze variaties in uw interieur en ruimtes.

Merken waarmee we onder andere mee werken zijn; Valpaint, PM Lisse, PM Decorate enz.

Exclusieve Decoratief Afwerkingen:

De Exclusieve Decoratieve Afwerkingen van Quality Interior Art zijn stuk voor stuk bijzonder in hun soort. Zo kunnen wij wanden afmaken die lijken op tegelwanden, maar het niet zijn. Of denk eens aan het effect van verbrand hout… U kunt het zo gek niet bedenken, wij hebben vrijwel overal een oplossing voor. Van metaaleffecten tot krokodillenleer effecten, of van verouderde effecten tot allerlei bijzondere sjablonen; wij zijn getraind om deze effecten subliem aan te brengen aan uw wanden of meubelen.

  • Denk aan:
  • Stone wand achter koelkast stand
  • Verbrand hout
  • Verouderde effect
  • Effecten opmaat gemaakt
  • Sjablonen
  • Vloeibaar metaal
  • Enz.

Vloer

Een vloer is een onderdeel van het huis welke u niet vaak opnieuw zult leggen of bewerken. Met onze producten kunt uw vloer op ontzettend veel en verschillende manieren en effecten weer volledig naar wens maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en de producten kunnen over de bestaande vloer heen gesmeerd worden. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij komen graag langs voor een geheel vrijblijvend en persoonlijk advies.

Natte ruimte

Uw sauna, badkamer of toiletruimte omtoveren tot een sfeervolle omgeving? Wij hebben een groot assortiment producten die kan worden ingezet voor in deze natte ruimtes. Onze producten zijn ademend, afwasbaar en kunnen tegen water. Bijvoorbeeld de trendy betonlook hebben we al vaak in diverse badkamers mogen inzetten met elk hun eigen kleur en sfeer. Informeer naar de mogelijkheden!

Meubels

Tafels, vensterbanken, plantzuilen, sokkels en zelfs kasten; ook al uw meubelen kunnen we een nieuwe look geven met onze decoratieve afwerkingen. Op zoek naar volledig nieuwe meubelen? Wij maken ze voor u op maat in de kleur en afwerking die u wenst!

Maatwerk

Op zoek naar iets unieks voor uw interieur? Iets wat niemand heeft en iets wat uw ruimte of interieur de juiste sfeer geeft? Quality Interior Art is gespecialiseerd in maatwerk zoals het restylen van een SMEG koelkast, sokkels van lampen en wasbakken voor de badkamer. U kunt het zo gek niet bedenken en wij maken het voor u; daag ons uit!

Denk aan de SMEG Koelkast

Denk aan lampen

Wasbakken voor badkamer

Wandafwerking

Heeft u een woning of ruimte die volledig opnieuw moet worden gesaust of behangen? Met onze speciale en kwalitatieve apparatuur en werkwijze is dit voor ons een fluitje van een cent. Wij werken met kwalitatieve hoogwaardige sauzen en (glasvezel)behang, ook wel skin genoemd. Resultaat is een strak afgewerkte ruimte in de kleur naar uw wens.

Keukens

Wilt u uw keuken vernieuwen of verfrissen maar niet volledig opnieuw inbouwen? Wij hebben de oplossing! Uw oude aanrechtblad kan een nieuw leven krijgen door een betonlooklaag aan te brengen of een ander product naar keuze. Ook kunnen wij keukenkastjes opnieuw spuiten in een kleur naar wens. Zo hoeft u niet op zoek naar een nieuwe keuken en is uw huidige keuken weer volgens de nieuwste trends en uiteraard naar uw eigen wens!

Aanrecht bladen met betonlook maken. Keuken kasten kunnen spuiten of bewerken met een product.

Blijf op de hoogte